Even voorstellen

Jachthondentraining AA en Hunze werkt samen met Martine Dietz.

Martine heeft ruim haar sporen verdien op het gebied van het zoekwerk en volgt al een tijdje trainingen bij ons.
Martine heeft haar eigen bedrijf waar ze leuke lessen en workshops verzorgt op het gebied van vlaktezoeken, puinzoeken en mantrailing. En tevens geeft ze jachthondentraining aan pups en jonge honden.

[/vc_column_text]
Martine vertelt...
Mijn naam is Martine Dietz. Ik ben al ruim 30 jaar bezig in de honden sport en dan met name op het gebied van het zoekwerk, tevens geef ik jachthondentraining aan pups en jonge honden.
Naast behendigheid, flyball, G&G, Obedience, KNPV in de laatste 30 jaar is de rode draad geweest, het zoeken naar mensen met honden.
Hiervoor ben ik bij reddingsgroepen aangesloten geweest, heb ik zelf een Stichting in het leven geroepen en ben ik nationaal en internationaal op inzet geweest om vermiste mensen te herenigen met hun dierbaren. Een onuitwisbare herinnering is de inzet in Japan geweest, na de aardbeving en tsunami van maart 2011. In het reddingshondenwerk heb ik vele honden en hondengeleiders opgeleid in de disciplines vlaktezoeken, puinzoeken en mantrailing. Tot op de dag van vandaag geef ik nog altijd workshops hierin.
In de laatste 8 jaren geef ik les in de discipline mantrailing.
Hiervoor heb ik mij laten scholen door de beste van de wereld en ik ben hiervoor tweemaal in Georgia Atlanta geweest bij Jeff Schettler, GAK9.
Met mijn eigen honden heb ik al vele examens gehaald via de school van Jeff Schettler. Als enige op de wereld heb ik met drie van mijn honden het op 1 na hoogste level 3 weten te behalen.

Ik heb samen met mijn partner 11 honden. Waarvan ik met drie zelf aan mantrailing doe.

Nu twee jaar geleden ben ik mij, na de aanschaf van mijn tweede working cocker bezig gaan houden met de jachttraining en is het doel hiermee zeker een B diploma te halen en wedstrijden te lopen. Binnenkort start ik met mijn Beierse zweethond aan zweetwerk. Ooit meedoen aan de Nimrod is een kleine ambitie ?
Maar wat ik het allerleukste vind is steeds nieuwe dingen te leren en mijzelf zo breed mogelijk te ontwikkelen!!
Tevens is het een heel mooi proces wanneer je van je eigen hond kunt leren uit oude patronen te stappen om zo zelf te groeien.

Op mijn website www.ccoonscompass.nl kun je meer lezen over workshops en lessen die ik geef.
Voor meer info kun je mailen met info@ccoonscompass.nl